Information om FondOfFashion

FondOfFashion er din webshop, hvor mode, kvalitet og pris er i højsædet. Hos FondOfFashion finder du modetøj, sko og accessories til kvinder. Vores målsætning er at guide og inspirere dig, hvad enten du skal på arbejde, til fest eller bare slappe af. Du finder altid nyt, lækkert og fashionabelt tøj til kvinder hos FondOfFashion.


Vi bestræber os på at købe varer hjem, der er i takt med tidens modetrends og -tendenser. Vores varer er nøje udvalgte, du vil finde tidsløse klassikere, basistøj samt den nyeste fashion. Men samtidig er vores mål altid at være billigere end vores konkurrenter. Vi vil være billigst på markedet, netop for at du kan få kvalitetsvarer til gode priser.

Hos FondOfFashion er det hurtigt og nemt at shoppe, og så har vi altid åbent. Vi sætter service og oplevelse i top, og gør dermed op med den upersonlige shoppingoplevelse. Alle vores billeder
giver dig inspiration til at sætte varerne sammen på kryds og tværs.

Skulle du være i tvivl vedr. størrelser, så er du velkommen til at bruge vores størrelsesguide. Den er nem og overskuelig.

Har du spørgsmål til vores varer, er du velkommen til at sende os en mail. Vi står altid klar til at hjælpe dig med rådgivning.

Mange hilsner

Mette Skov Pedersen
www.fondOfFashion.dk