Levering

FRAGTFRI levering ved køb over kr. 499,-

For varekøb under 499 kr. er fragtprisen ved levering i Danmark kr. 39,-

Levering af varer fra FondOfFashion anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostDanmark. Leveringstid 1-3 dage, såfremt varen er på lager. Vi leverer til Danmark, Grønland, Færørerne, Norge og Sverige.

Risikoen for varer købt af FondOfFashion overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra FondOfFashion skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til FondOfFashion. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, FondOfFashion har stillet dig i udsigt. afhængig af den konkrete situation kan du enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen,

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Fondoffashion
Birkealle 12
9240 Nibe

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Revideret juni 2014 Side 6 af 13

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Pris og betaling Hos FondOfFashion kan du bestille dine varer online og betale med VISA/Dankort igennem PayPal eller betale via bankoverførsel. Alle priser i FondOfFashion - på web-adressen http://www.fondoffashion.dk - er inkl. moms. Herunder finder du reglerne for betaling.

PayPal eller VISA/Dankort via PayPal Det er også muligt at betale via Paypal. Hvis du vælger at betale via PayPal, dirigeres du direkte til PayPals hjemmeside. Er du allerede PayPal-kunde, skal du logge på din konto og bekræfte betalingen. Du kan naturligvis også vælge at oprette dig som ny kunde eller betale via PayPal som gæst og straks foretage betalingen.

Ordren sendes hurtigst muligt og senest 3 dage efter vi har modtaget indbetalingen. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra FondOfFashion. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Når du betaler en bestilling med PayPal, modtager du altid en ordrebekræftelse fra os. Vær dog opmærksom på, at der i sjældne tilfælde kan opstå behandlingsfejl hos PayPal, som vi ikke har nogen indflydelse på.

PayPal-kontoen krediteres automatisk, hvis du returnerer en vare. Du bestemmer derefter selv, om du vil overføre beløbet til din bankkonto eller om de skal blive stående på din PayPal-konto.

Ovenstående er også gældende ved betaling med VISA/Dankort. Bankoverførsel Vælger du at betale via bankoverførsel, modtager du efter din bestilling en ordrebekræftelse pr. e-mail med angivelse af vores bankoplysninger. (Husk at tjekke dit spam-filter, hvis du ikke modtager denne e-mail). Vi sender varen, så snart vi modtager betalingen fra dig. Alt afhængig af bank kan det tage 2-4 hverdage, før vi modtager overførslen fra dig. Bemærk: Betaling via bankoverførsel forlænger leveringstiden. For at vi kan spore overførslen tilbage til dig, er det vigtigt, at du i referencefeltet angiver det ordrenummer som står i ordrebekræftelsen fra os.

De bestilte varer vil være reserveret, indtil vi modtager indbetalingen fra dig (dog maksimalt 7 dage).

Vores bankoplysninger:

Betalingsmodtager: FondOfFashion Registreringsnummer: 3409 Kontonummer: 0011321399 Bank: Danske Bank

For at vi kan spore overførslen til dig, er det vigtigt, at du i referencefeltet angiver ordrenummer , som står skrevet i ordrebekræftelsen fra os.

OBS! Betalings med bankoverførsel er ikke omfattet af indsigelsesordningen.