Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra FondOfFashion. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og FondOfFashion.

FondOfFashion
Enkeltmandsvirksomhed
cvr 35022902
Birkealle 12
9240 Nibe.

Mail: fondoffashion@outlook.dk
tlf: 22806874

Etablereret i 2013 Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra FondOfFashion. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra FondOfFashion side, er denne af vejledende art. FondOfFashion indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning, leveringstidspunkt og transport. Fragt og levering

FRAGTFRI levering ved køb over kr. 499,-

For varekøb under 499 kr. er fragtprisen flg. ved levering i Danmark:

  • Med PostDanmar ved afhentning på nærmeste posthus kr. 39,-
  • Med PostDanmark ved levering til din private adresse kr. 58,-

Levering af varer fra FondOfFashion anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostDanmark. Leveringstid 1-3 dage, såfremt varen er på lager. Vi leverer til Danmark, Grønland, Færørerne, Norge og Sverige.

Risikoen for varer købt af FondOfFashion overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra FondOfFashion skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til FondOfFashion. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, FondOfFashion har stillet dig i udsigt. afhængig af den konkrete situation kan du enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen,

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Fondoffashion
Birkealle 12
9240 Nibe

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Revideret juni 2014 Side 6 af 13

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Pris og betaling Hos FondOfFashion kan du bestille dine varer online og betale med VISA/Dankort igennem PayPal eller betale via bankoverførsel. Alle priser i FondOfFashion - på web-adressen http://www.fondoffashion.dk - er inkl. moms. Herunder finder du reglerne for betaling.

PayPal eller VISA/Dankort via PayPal Det er også muligt at betale via Paypal. Hvis du vælger at betale via PayPal, dirigeres du direkte til PayPals hjemmeside. Er du allerede PayPal-kunde, skal du logge på din konto og bekræfte betalingen. Du kan naturligvis også vælge at oprette dig som ny kunde eller betale via PayPal som gæst og straks foretage betalingen.

Ordren sendes hurtigst muligt og senest 3 dage efter vi har modtaget indbetalingen. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra FondOfFashion. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Når du betaler en bestilling med PayPal, modtager du altid en ordrebekræftelse fra os. Vær dog opmærksom på, at der i sjældne tilfælde kan opstå behandlingsfejl hos PayPal, som vi ikke har nogen indflydelse på.

PayPal-kontoen krediteres automatisk, hvis du returnerer en vare. Du bestemmer derefter selv, om du vil overføre beløbet til din bankkonto eller om de skal blive stående på din PayPal-konto.

Ovenstående er også gældende ved betaling med VISA/Dankort. Bankoverførsel Vælger du at betale via bankoverførsel, modtager du efter din bestilling en ordrebekræftelse pr. e-mail med angivelse af vores bankoplysninger. (Husk at tjekke dit spam-filter, hvis du ikke modtager denne e-mail). Vi sender varen, så snart vi modtager betalingen fra dig. Alt afhængig af bank kan det tage 2-4 hverdage, før vi modtager overførslen fra dig. Bemærk: Betaling via bankoverførsel forlænger leveringstiden. For at vi kan spore overførslen tilbage til dig, er det vigtigt, at du i referencefeltet angiver det ordrenummer som står i ordrebekræftelsen fra os.

De bestilte varer vil være reserveret, indtil vi modtager indbetalingen fra dig (dog maksimalt 7 dage).

Vores bankoplysninger:

Betalingsmodtager: FondOfFashion Registreringsnummer: 3409 Kontonummer: 0011321399 Bank: Danske Bank

For at vi kan spore overførslen til dig, er det vigtigt, at du i referencefeltet angiver ordrenummer , som står skrevet i ordrebekræftelsen fra os.

OBS! Betalings med bankoverførsel er ikke omfattet af indsigelsesordningen.

Læs hvorfor

Fortrydelsesret FondOfFashion yder 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til info@fondoffashion.dk . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare og nederst i dette dokument / her

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Fondoffashion
Birkealle 12
9240 Nibe

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på FondOfFashion, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Tlf

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos FondOfFashion og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Indehaver af FondOfFashion har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på FondOfFashion er Indehaver Mette Skov Pedersen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til FondOfFashion videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

OBS! Hvis i har en aftale med eksempelvis et anmeldelsessite vil det betegnes som, at der videregives oplysninger til tredjemand. Det skal i oplyse om her, og angive hvem i videregiver oplysninger til.

Som registreret hos FondOfFashion har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til FondOfFashion via e-mail fondoffashion@outlook.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til fondoffashion@outlook.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

kfst.dk
Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
kfst@kfst.dk

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra FondOfFashion.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og FondOfFashion.

Kundeservice

Du kan kontakte os på tlf.: 22806874 på hverdage eller på mail fondoffashion@outlook.dk, som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på fondoffashion.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra FondOfFashion.
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra FondOfFashion side, er denne af vejledende art.

FondOfFashion indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning, leveringstidspunkt og transport.

Levering af varer fra FondOfFashion anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostDanmark.
Leveringstid 1-3 dage, såfremt varen er på lager.

Risikoen for varer købt af FondOfFashion overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Pris og betaling
Hos FondOfFashion kan du bestille dine varer online og betale med VISA/Dankort, MasterCard kreditkort, VISA/Dankort igennem PayPal eller betale via bankoverførsel. Alle priser i FondOfFashion - på web-adressen http://www.fondoffashion.dk - er inkl. moms. Herunder finder du reglerne for betaling.

VISA/Dankort, MasterCard kreditkort
Vælger du at betale med kreditkort sker det gennem en sikker forbindelse. 
PayPal eller VISA/Dankort via PayPal
Det er også muligt at betale via Paypal. Hvis du vælger at betale via PayPal, dirigeres du direkte til PayPals hjemmeside. Er du allerede PayPal-kunde, skal du logge på din konto og bekræfte betalingen. Du kan naturligvis også vælge at oprette dig som ny kunde eller betale via PayPal som gæst og straks foretage betalingen.

Ordren sendes hurtigst muligt og senest 3 dage efter vi har modtaget indbetalingen.

Når du betaler en bestilling med PayPal, modtager du altid en ordrebekræftelse fra os. Vær dog opmærksom på, at der i sjældne tilfælde kan opstå behandlingsfejl hos PayPal, som vi ikke har nogen indflydelse på.

PayPal-kontoen krediteres automatisk, hvis du returnerer en vare. Du bestemmer derefter selv, om du vil overføre beløbet til din bankkonto eller om de skal blive stående på din PayPal-konto.

Ovenstående er også gældende ved betaling med VISA/Dankort.

Bankoverførsel
Vælger du at betale via bankoverførsel, modtager du efter din bestilling en ordrebekræftelse pr. e-mail med angivelse af vores bankoplysninger. (Husk at tjekke dit spam-filter, hvis du ikke modtager denne e-mail). Vi sender varen, så snart vi modtager betalingen fra dig. Alt afhængig af bank kan det tage 2-4 hverdage, før vi modtager overførslen fra dig.
Bemærk: Betaling via bankoverførsel forlænger leveringstiden. For at vi kan spore overførslen tilbage til dig, er det vigtigt, at du i referencefeltet angiver detordrenummer som står i
ordrebekræftelsen fra os.

De bestilte varer vil være reserveret, indtil vi modtager indbetalingen fra dig (dog maksimalt 7 dage).

Vores bankoplysninger

Betalingsmodtager: FondOfFashion


Danske Bank

For at vi kan spore overførslen til dig, er det vigtigt, at du i referencefeltet angiver ordrenummer , som står skrevet i ordrebekræftelsen fra os.