Betaling

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Pris og betaling

Hos FondOfFashion kan du bestille dine varer online og betale igennem PayPal, Viabill eller betale via bankoverførsel. Alle priser i FondOfFashion - på web-adressen http://www.fondoffashion.dk - er inkl. moms. Herunder finder du reglerne for betaling.

Ordren sendes hurtigst muligt og senest 3 dage efter vi har modtaget indbetalingen. Husk at angive OrdreNr.

PayPal eller VISA/Dankort via PayPal

Det er også muligt at betale via Paypal. Hvis du vælger at betale via PayPal, dirigeres du direkte til PayPals hjemmeside. Er du allerede PayPal-kunde, skal du logge på din konto og bekræfte betalingen. Du kan naturligvis også vælge at oprette dig som ny kunde eller betale via PayPal som gæst og straks foretage betalingen.

Ordren sendes hurtigst muligt og senest 3 dage efter vi har modtaget indbetalingen. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra FondOfFashion. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Når du betaler en bestilling med PayPal, modtager du altid en ordrebekræftelse fra os. Vær dog opmærksom på, at der i sjældne tilfælde kan opstå behandlingsfejl hos PayPal, som vi ikke har nogen indflydelse på.

PayPal-kontoen krediteres automatisk, hvis du returnerer en vare. Du bestemmer derefter selv, om du vil overføre beløbet til din bankkonto eller om de skal blive stående på din PayPal-konto.

Ovenstående er også gældende ved betaling med Dankort, MasterCard, Visa .

Bankoverførsel

Vælger du at betale via bankoverførsel, modtager du efter din bestilling en ordrebekræftelse pr. e-mail med angivelse af vores bankoplysninger. (Husk at tjekke dit spam-filter, hvis du ikke modtager denne e-mail). Vi sender varen, så snart vi modtager betalingen fra dig. Alt afhængig af bank kan det tage 2-4 hverdage, før vi modtager overførslen fra dig. Bemærk: Betaling via bankoverførsel forlænger leveringstiden. For at vi kan spore overførslen tilbage til dig, er det vigtigt, at du i referencefeltet angiver det ordrenummer som står i ordrebekræftelsen fra os.

De bestilte varer vil være reserveret, indtil vi modtager indbetalingen fra dig (dog maksimalt 7 dage).

Vores bankoplysninger:

Betalingsmodtager: FondOfFashion


Danske Bank

Betalingsmodtager: FondOfFashion

Registreringsnummer: 3409

Kontonummer: 0011321399 Bank: Danske Bank

For at vi kan spore overførslen til dig, er det vigtigt, at du i referencefeltet angiver ordrenummer som står skrevet i ordrebekræftelsen fra os.

Betaling ved kundearrengementer

Ved kundearrengementer foregår betaling enten kontant eller ved bankoverførsel.

OBS! Betaling med bankoverførsel er ikke omfattet af indsigelsesordningen.